Investeren bij Voordegroei

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB-financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijke rente. Hiermee geeft u ondernemingen in het MKB de mogelijkheid om hun positie te versterken en verder te groeien.

Hoe werkt investeren bij Voordegroei?

Proposities

U kunt zich gratis bij Voordegroei registreren. Via de website kunt u de investeringsproposities bekijken. Hier vindt u ook meteen de risicoklassen, looptijden en rentepercentages die bij deze investeringen horen.

Lees meer

Investeren

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al een investering doen vanaf €500,-.

Lees meer

Rendement

U ontvangt als investeerder maandelijks de aflossing en de rentebetalingen. Bij de aflossingsvrije lening ontvangt u de rente maandelijks en ontvangt u de aflossing van de lening in zijn geheel aan het eind van de looptijd.

Lees meer

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com