Wij zijn Voordegroei

In het najaar van 2014 kruisten onze paden elkaar. Elk vanuit onze eigen achtergrond en perspectief, zijn wij er van overtuigd dat we nog maar aan het begin staan van grote veranderingen in de financiële wereld. Vanuit de ambitie om in deze wereld een positief verschil te maken, hebben wij onze handen ineen geslagen en Voordegroei opgericht.

Het is onze ambitie om het stilstaande geld op Nederlandse (spaar)rekeningen in beweging te brengen en het Nederlandse MKB te voorzien van de noodzakelijke brandstof om te groeien. Dat zorgt direct voor nieuwe banen en geeft onze economie een enorme boost.

Door het mandaat van een aantal grote institutionele beleggers en een groot netwerk van vermogende particulieren, hebben wij het vermogen om passende financieringen direct te verstrekken. Hiermee helpen wij  ondernemers aan de benodigde financiële middelen om hun ambities te realiseren. Afhankelijk van de bedragen die gezocht worden, zoeken wij de best passende financiering. Zijn de te lenen bedragen meer dan enkele miljoenen, dan zoeken we er samen met OHV één of meerdere institutionele beleggers bij.

Het managementteam

Vera van Kesteren

Bart Vemer

Harald van Enkhuijzen

Kredietanalisten

De kredietanalisten van Voordegroei hebben ruime kennis en ervaring in het analyseren en beoordelen van de financiële prestaties van MKB ondernemingen. Zij kijken niet alleen naar het verleden, maar nemen ook de verwachte ontwikkelingen van de onderneming mee in de beoordeling van de aanvraag.

OHV Vermogensbeheer

Vermogensbeheerder Oolders, Heijning & Voogelaar (OHV) heeft een strategische samenwerking met Voordegroei die bekrachtigd is in een meerderheidsbelang van OHV in Voordegroei.

OHV is al ruim 90 jaar actief op de financiële markten en is daarmee een van de oudste zelfstandige vermogensbeheerders in Nederland. OHV is sterk in vermogensbeheer en het bemiddelen in transacties op het gebied van vastrentende waarden. Instituten, pensioenfondsen en bancaire instellingen in zowel binnen- als buitenland, behoren tot de klantenkring. Door de krachten van Voordegroei en OHV te bundelen, wordt de dienstverlening verder uitgebreid en is het spectrum van financieringsmogelijkheden breder geworden.

overnamefonds
de goudse

De Goudse Verzekeringen

Ook de Goudse Verzekeringen is een strategische samenwerking met Voordegroei aangegaan en heeft een aandelenbelang van 10% genomen. Via het platform stellen zij geld beschikbaar voor mkb-leningen die passen in het door hen aangegeven beleggingsmandaat. Het financieren van MKB-bedrijven sluit aan bij missie van De Goudse om ondernemers verder te helpen.

Heb je vragen?

Ons team staat voor je klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com