Wij zijn Voordegroei

In het najaar van 2014 kruisten onze paden elkaar. Elk vanuit onze eigen achtergrond en perspectief, zijn wij er van overtuigd dat we nog maar aan het begin staan van grote veranderingen in de financiële wereld. Vanuit de ambitie om in deze wereld een positief verschil te maken, hebben wij onze handen ineen geslagen en Voordegroei opgericht.

De oprichters

Bart Vemer

Vera van Kesteren

Ivo Feeke

Pim Betist

Thomas van der Zouwe

Management Team

De dagelijkse leiding van Voordegroei bestaat uit Bart Vemer (algemeen directeur ), Vera van Kesteren (marketing en operationeel directeur) en Ivo Feeke (commercieel directeur).

Bart is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, de functionaliteit van het platform en de financiën. Vera is verantwoordelijk voor de contacten met ondernemers. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Ivo is commercieel eindverantwoordelijk en onderhoudt de contacten met investeerders.

Het team van Voordegroei investeert ook zelf, vanuit privé,  in elke lening van Voordegroei die wordt aangeboden.

Kredietanalisten

De kredietanalisten van Voordegroei hebben ruime kennis en ervaring in het analyseren en beoordelen van de financiële prestaties van MKB ondernemingen. Zij kijken niet alleen naar het verleden, maar nemen ook de verwachte ontwikkelingen van de onderneming mee in de beoordeling van de aanvraag. Het team van ervaren analisten heeft een diepgaande kennis van de financieringsmarkt en het structureren van bedrijfsfinancieringen.

Financieel experts

Voordegroei werkt nauw samen met de beste financieel experts die u adviseren en begeleiden op het gebied van groeifinanciering. Deze zelfstandige experts hebben jarenlange ervaring in de kredietverlening aan het MKB bij een of meerdere banken opgedaan. Zij kennen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd als geen ander. Zij kijken samen met u naar uw financieringsvraagstukken en denken in oplossingen.

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar