Financieringsoplossingen voor uw relaties

Realiseer de groeiplannen van ondernemers

Samen maken we het mogelijk

Voordegroei ziet samenwerking met partners als een van de kritische succesfactoren van haar strategie. Wij werken op verschillende terreinen met partners die op hoog niveau services of diensten bieden. Op het gebied van ondernemen en financieren werken wij met financieel adviseurs, accountantskantoren, corporate finance partijen, banken en andere marktpartijen.

Altijd op de hoogte blijven van wat er speelt voor u als adviseur?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor adviseurs via onderstaande button.

Staatsgarantie op zakelijk krediet en voor verduurzaming MKB 

Voordegroei is geaccrediteerd om leningen te verstrekken onder Borgstelling MKB-krediet (BMKB) en BMKB-Groen.

Het borgstellingskrediet zorgt ervoor dat gezonde midden- en kleinbedrijven met onvoldoende zekerheden ook in aanmerking komen voor een financiering. Hierbij staat de overheid garant voor een groot deel van het leenbedrag. Voor ondernemers met relatief weinig onderpand, is de financierbaarheid van hun onderneming bij Voordegroei hierdoor toegenomen.

Door de toevoeging van het “groen luik” aan het reguliere BMKB kunnen wij nu ook aanvullende financieringsmogelijkheden bieden voor verduurzaming van het MKB. Investeringen die zorgen voor een verbetering van de toekomstige welvaart en welzijn van Nederland.

U kunt voor een lening onder BMKB-voorwaarden direct terecht bij Voordegroei. Wij helpen u graag verder!

Hoe werkt de aanvraag van een lening?

De aanvraag van de lening bij Voordegroei loopt in drie efficiënte stappen.

Contact

Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. Voldoet het bedrijf hieraan? Een kort telefoongesprek kan vervolgens snel meer duidelijkheid geven of het bedrijf in aanmerking komt voor een lening bij Voordegroei.

Financiële en fundamentele analyse

Wij onderwerpen de aangeleverde cijfers van de onderneming aan een grondige toets. Hierbij kijken we naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. We kijken verder dan alleen naar cijfers. Het verhaal en de mensen achter de cijfers, het verdienmodel en het businessplan nemen we mee in onze afweging. Een persoonlijk gesprek maakt dan ook vrijwel altijd onderdeel uit van onze analyse.

Goedkeuring en verstrekking

Na de analyse hoor je binnen enkele dagen of wij de financiering willen verstrekken. Je hoort dan ook welke risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden wij hanteren. Rentetarieven liggen bij ons tussen de 6% en 10%. Vervolgens maken we de formele documenten op en kunnen wij de financiering direct verstrekken uit onze MKB-leningenfondsen.

Na verstrekking van de financiering blijven wij de onderneming volgen en wordt de onderneming periodiek geanalyseerd.

 Zoekt u naar financieringsmogelijkheden voor uw relaties?  

U kunt bij ons terecht voor financieringen vanaf € 250.000. Samen met u maken wij het mogelijk dat ondernemers hun groeiplannen kunnen realiseren. U kunt bij ons terecht voor:

• Werkkapitaal
• Herfinanciering
• Overnamefinanciering
• Verduurzaming bedrijfsmiddelen

• Groeifinanciering
• Overbruggingskrediet
• Vastgoedfinanciering
• Verduurzaming bedrijfsmatig vastgoed

Waarom kiezen voor Voordegroei?

Zekerheid van financiering

Zodra de financieringsaanvraag is goedgekeurd, is de ondernemer verzekerd van passende financiering.  MKB-leningen kunnen direct verstrekt worden uit onze MKB-leningenfondsen.

Persoonlijk

We geloven dat mensen de belangrijkste asset zijn van ieder bedrijf. Daarom is onze benadering persoonlijk en kijken we naar meer dan alleen spreadsheets om de best passende financiering te vinden.

Snel

Wij bieden een snel en efficiënt proces dat zoveel mogelijk is gedigitaliseerd en gestandaardiseerd. In de regel kun- nen wij een financiering binnen 2 weken verstrekken.

Flexibel

We bieden verschillende aflossingsvormen die passen bij de behoeftes van de onderneming. Gaat het beter dan verwacht? Dan heeft de ondernemer de mogelijkheid om vervroegd af te lossen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik deze financiering ook bij onze huisbankier had kunnen rondkrijgen. Hier had ik echter nooit een dergelijk goed gevoel aan overgehouden als dat ik nu bij Voordegroei heb. Wij hebben Voordegroei opgenomen in onze dienstverlening en ik kan daarbij in volle overtuiging zeggen dat ik dit iedereen van harte aanbeveel.“

Jos Alma, Directeur Eskes & Partners

Uitgelicht

Met een financiering van Voordegroei wist Rebel Nature een miljoenendeal te sluiten

De Goudse, NH1816 en Voordegroei introduceren een overnamefonds voor advieskantoren

De Goudse wil beleggingen in Nederlands mkb verdriedubbelen

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar!
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com