Investeren in het beste dat Nederland te bieden heeft

Toegang tot het Nederlands MKB

Investeren bij Voordegroei

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB-financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. Wij hebben jarenlange ervaring in het screenen en beoordelen van financieringsaanvragen van MKB-bedrijven. Voordegroei richt zich op bedrijven die de kritische start-up fase voorbij zijn, cashflow positief zijn en een goed toekomstperspectief hebben.

Investeren in goed gescreende Nederlandse MKB-bedrijven, levert u een aantrekkelijk verwacht rendement op tegen een gematigd risico.

Wie kunnen er investeren bij Voordegroei?

Zowel vermogende particulieren als grote institutionele beleggers, investeren bij Voordegroei. Zij zien investeren in goed gescreende leningen van het Nederlandse MKB als een goed alternatief in deze lage rente omgeving. Daarnaast passen MKB-leningen uitstekend in een gespreide beleggingsportefeuille.

Recent is het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van financieringsplatform Voordegroei, vermogensbeheerder OHV en verzekeraar De Goudse. Voor investeerders is het een gedegen mogelijkheid om gespreid te investeren in het Nederlandse MKB.  Dit is het eerste Nederlandse beleggingsfonds waarin belegd kan worden door zowel particulieren als institutionele partijen, zoals verzekeraars en vermogensbeheerders.

Samen hebben wij het vermogen om te investeren in de motor van de Nederlandse economie en daarmee een aantrekkelijk rendement te behalen.

Voor wie?

kredietanalisten

Institutionele beleggers

Particuliere beleggers

Fondsbeleggers FDSF

Investeerders over Voordegroei

“Fantastisch dat je in tijden van zeer lage rentes een hoge vastrentende assetcategorie aan je portfolio kan toevoegen en kan bijdragen aan de groei van het Nederlandse MKB.”

Erik-zonder-colbert-voor-het-raam

Erik Bakker

CEO OHV Vermogensbeheer

“Een lening kan een ondernemer in staat stellen te investeren en te groeien, wat niet alleen die ondernemer zelf maar ook de werkgelegenheid een mooie impuls kan geven. Daarnaast vormen de leningen voor ons een prima beleggingsvorm.”

pieter-de-frel

Pieter de Frel

CFRO De Goudse Verzekeringen

“Dit geeft een bijdrage aan beweging en positieve energie. Ga met Voordegroei in gesprek! ”

shutterstock_307232669

Karin Visser

Investeerder

Uitgelicht

Uniek beleggingsfonds met MKB-leningen geïntroduceerd

Voordegroei ontvangt keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ van Stichting MKB Financiering

De Goudse verstrekt MKB-leningen en neemt belang in Voordegroei

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar!
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com