Wilt u uw geld verantwoord investeren?

Voordegroei biedt investeerders de mogelijkheid geld te investeren in reeds succesvolle bedrijven die klaar zijn voor de volgende fase. U heeft het vermogen om deze bedrijven te laten groeien en daarmee een aantrekkelijk rendement te behalen. U kunt investeren vanaf €500,-. Elke onderneming die wij aan u voorstellen is vooraf grondig gescreend.

Hoe werkt investeren?

Propositie kiezen

Op deze website kunt u zich gratis registreren en de verschillende investeringsproposities bekijken. U vindt hier naast de risicoklasse, de looptijd en het rentepercentage, gedetailleerde informatie over de ondernemer en zijn onderneming.

Lees meer

Investeren

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al een investering doen vanaf €500,-.

Lees meer

Rendement

U ontvangt als investeerder maandelijks de aflossing en de rentebetalingen. Bij de aflossingsvrije lening ontvangt u de rente maandelijks en ontvangt u de aflossing van de lening in zijn geheel aan het eind van de looptijd.

Lees meer

Wat doet Voordegroei?

Voordegroei biedt een nauwkeurig geselecteerd aanbod aan investeringsmogelijkheden in het Nederlandse MKB. Het gaat hierbij altijd om bedrijven die de kritische startfase al overleefd hebben en nu vermogen nodig hebben om verder te ontwikkelen. Het zijn juist deze bedrijven die verreweg de grootste impact hebben op onze economie.

Met behulp van een strikte selectieprocedure streven wij ernaar het investeringsrisico te beperken. Desalniettemin is er zoals bij elke investering altijd een risico aan verbonden. Wij bepalen aan de hand van de risicoklasse waartoe een onderneming behoort hoe groot de gemiddelde kans op wanbetaling is.

Vervolgens krijgt u maandelijks de termijnbetaling en ontvangt u een periodieke update van het bedrijf waarin u investeert. Daardoor bent u gedurende de gehele looptijd van de lening betrokken bij de onderneming en zijn groeiambities.

Ivo Feeke

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com