Investeren in het beste dat Nederland te bieden heeft

Ontdek de Fresh SME Funds

De Fresh SME Funds brengen het MKB en investeerders op een unieke manier samen

Voordegroei biedt u de mogelijkheid te investeren in goed gescreende MKB-leningen. Dit kan door te investeren in de Fresh SME Funds.

Samen met OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen, hebben wij begin 2021 het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een verhandelbaar beleggingsfonds dat belegt in MKB-leningen. De ambitie van het fonds om het stilstaande geld op (spaar)rekeningen in beweging te brengen en het Nederlandse MKB te voorzien van de brandstof om te groeien. Dit is het eerste Nederlandse beleggingsfonds waarin belegd kan worden door zowel particulieren als institutionele partijen, zoals verzekeraars en vermogensbeheerders.

Zorgvuldige screening

Middels zorgvuldige screening door Voordegroei worden de juiste bedrijven geselecteerd. De fondsen richten zich met name op bedrijven die bewezen succesvol zijn en een goed toekomstperspectief hebben. Er wordt nadrukkelijk verder gekeken dan naar cijfers alleen, ook het verhaal en de mensen achter de onderneming worden meegenomen in de beoordeling.

Investeren in het beste dat Nederland te bieden heeft

Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. Het Fresh Dutch SME Fund biedt u het vermogen om gespreid te investeren in de motor van de Nederlandse economie en daarmee een aantrekkelijk rendement te behalen voor u te genereren.

Wilt u investeren in het Nederlandse MKB? Bezoek dan de pagina van het Fresh Dutch SME Fund.

Investeerders over Voordegroei

“Fantastisch dat je in tijden van lage rentes een hoge vastrentende assetcategorie aan je portfolio kan toevoegen en kan bijdragen aan de groei van het Nederlandse MKB.”

Erik-zonder-colbert-voor-het-raam

Erik Bakker

CEO OHV Vermogensbeheer

“Een lening kan een ondernemer in staat stellen te investeren en te groeien, wat niet alleen die ondernemer zelf maar ook de werkgelegenheid een mooie impuls kan geven. Daarnaast vormen de leningen voor ons een prima beleggingsvorm.”

pieter-de-frel

Pieter de Frel

CFRO De Goudse Verzekeringen

“Dit geeft een bijdrage aan beweging en positieve energie. Ga met Voordegroei in gesprek! ”

shutterstock_307232669

Karin Visser

Investeerder

Uitgelicht

De Goudse, NH1816 en Voordegroei introduceren een overnamefonds voor advieskantoren

De Goudse wil beleggingen in Nederlands mkb verdriedubbelen

Invest-NL en het Europees Investeringsfonds (EIF) investeren € 30 miljoen in Nederlands MKB via Voordegroei

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar!
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com