Voor ondernemers met groeiambities

Voordegroei is er voor ondernemers die financiering zoeken om hun groeiambities te realiseren en volledige zeggenschap over hun onderneming willen houden. Wij richten ons op ondernemingen die klaar zijn voor de volgende stap in de ontwikkeling. Om via ons een lening aan te kunnen vragen, is het van belang dat uw bedrijf minimaal 2 jaar bestaat, financieel gezond is en in Nederland is gevestigd.

Waarvoor kunt u bij Voordegroei terecht?

Werkkapitaal

Herfinanciering

Overnamefinanciering

Groeifinanciering

Overbruggingskrediet

Vastgoedfinanciering

Verzekerd van passende financiering

Voordegroei heeft toegang tot een groot netwerk van vermogende particulieren en institutionele investeerders. Afhankelijk van de bedragen die gezocht worden, zoeken wij de best passende financiering.  Zijn de te lenen bedragen meer dan enkele miljoenen, dan zoeken we er samen met OHV één of meerdere institutionele beleggers bij. Als Voordegroei een financieringsaanvraag heeft goedgekeurd, bent u als ondernemer verzekerd van directe financiering.

Hoe werkt de aanvraag van een lening?

Quickscan

Met de quickscan komt u er snel achter of wij uw financieringsbehoefte kunnen invullen. Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. De quickscan doet u in minder dan een minuut en is gratis.

Doe de quickscan

Financiële analyse

Ons team van ervaren financieel analisten onderwerpt de aangeleverde cijfers van de onderneming aan een grondige toets. Hierbij wordt gekeken naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. Hier hoeft u nooit lang op te wachten. U hoort al binnen vijf werkdagen of uw onderneming geschikt is voor financiering via Voordegroei.

Lees meer

Groeistrategie

Om er zeker van te zijn dat uw onderneming past bij Voordegroei komen onze specialisten bij u langs om beter inzicht te krijgen in uw groeivisie en uw bedrijf. Na dit gesprek hoort u binnen vijf dagen of wij uw propositie delen met ons netwerk van investeerders. U hoort dan ook welke risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden wij hanteren. Rentetarieven liggen bij ons tussen de 3,5% en 9%.

Lees meer

Wat doet Voordegroei?

Wij bemiddelen in vreemd vermogen voor MKB-bedrijven en in commercieel vastgoed. Voordegroei helpt u als ondernemer aan de benodigde financiële middelen om uw ambities te realiseren. Wij zorgen voor een uitgebreide screening van uw bedrijf en een heldere beoordeling. Wij denken in mogelijkheden en zoeken naar oplossingen die ook op lange termijn passend zijn.

Als ondernemer leent u bij Voordegroei rechtstreeks geld van particulieren, pensioenfondsen of verzekeraars. Zij verstrekken via Voordegroei een lening waarmee uw onderneming de groeiambitie kan financieren. Het is vreemd vermogen, waarmee de zeggenschap van uw onderneming ongewijzigd blijft.  Voordegroei bemiddelt uitsluitend in leningen. Wij zijn bieden flexibiliteit in de wijze waarop wordt afgelost. Er zijn drie soorten aflossingsvormen mogelijk: lineair, annuïtair en aflossingsvrij.

Na succesvolle financiering, blijven wij uw bedrijf gedurende de looptijd van de lening volgen. Het kredietbeheer van Voordegroei kenmerkt zich door een samenspel van een geautomatiseerd systeem en oerdegelijk mensenwerk. Zo blijven onze analisten en experts de financiële ontwikkelingen van de onderneming op de voet volgen en kunnen zij actie ondernemen indien de ontwikkelingen daar aanleiding toe geven.

Vera van Kesteren

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com