Voor ondernemers met groeiambities

Voordegroei is er voor ondernemers die financiering zoeken om hun groeiambities te realiseren en volledige zeggenschap over hun onderneming willen houden. Wij richten ons op ondernemingen die klaar zijn voor de volgende stap in de ontwikkeling. Om via ons een lening aan te kunnen vragen, is het van belang dat jouw bedrijf minimaal 2 jaar bestaat, financieel gezond is en in Nederland is gevestigd.

Waarvoor kan je bij Voordegroei terecht?

Werkkapitaal

Herfinanciering

Overnamefinanciering

Groeifinanciering

Overbruggingskrediet

Vastgoedfinanciering

Verzekerd van passende financiering

Door het mandaat van een aantal grote institutionele beleggers, hebben we het vermogen om passende financieringen direct te verstrekken. Afhankelijk van de bedragen die gezocht worden, zoeken wij de best passende financiering. Zijn de te lenen bedragen meer dan enkele miljoenen, dan zoeken we er samen met OHV één of meerdere institutionele beleggers bij. Als Voordegroei een financieringsaanvraag heeft goedgekeurd, ben je als ondernemer verzekerd van directe financiering.

Hoe werkt de aanvraag van een lening?

Quickscan

Met de quickscan kom je er snel achter of wij jouw financieringsbehoefte kunnen invullen. Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. De quickscan doe je in minder dan een minuut.

Doe de quickscan

Financiële analyse

Ons team van ervaren financieel analisten onderwerpt de aangeleverde cijfers van de onderneming aan een grondige toets. Hierbij wordt gekeken naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. Hier hoef je nooit lang op te wachten. Je hoort al binnen drie werkdagen of jouw onderneming geschikt is voor financiering via Voordegroei.

Lees meer

Groeistrategie

Om er zeker van te zijn dat jouw onderneming past bij Voordegroei kijken onze specialisten verder dan naar alleen de cijfers. We kijken naar het businessplan en het verhaal achter de cijfers. Na dit gesprek hoor je vrijwel direct of wij de financiering willen verstrekken. Je hoort dan ook welke risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden wij hanteren. Rentetarieven liggen bij ons tussen de 3,5% en 9%. Wij kunnen de financiering dan binnen enkele dagen rond hebben.

Lees meer

Wat doet Voordegroei?

Wij bemiddelen in vreemd vermogen voor MKB-bedrijven en in commercieel vastgoed. Voordegroei helpt jou als ondernemer aan de benodigde financiële middelen om jouw ambities te realiseren. Wij zorgen voor een uitgebreide screening van je bedrijf en een heldere beoordeling. Wij denken in mogelijkheden en zoeken naar oplossingen die ook op lange termijn passend zijn.

Als ondernemer leen je bij Voordegroei rechtstreeks van institutionele beleggers en vermogende particulieren. Het vermogen staat klaar om financieringen direct te verschaffen. Het is vreemd vermogen, waarmee de zeggenschap van jouw onderneming ongewijzigd blijft.  Voordegroei bemiddelt uitsluitend in leningen. Wij zijn bieden flexibiliteit in de wijze waarop wordt afgelost. Alle soorten aflossingsvormen zijn mogelijk: lineair, annuïtair en aflossingsvrij of een combinatie daarvan.

Na succesvolle financiering, blijven wij jouw bedrijf gedurende de looptijd van de lening volgen. Het kredietbeheer van Voordegroei kenmerkt zich door een samenspel van een geautomatiseerd systeem en oerdegelijk mensenwerk. Zo blijven onze analisten en experts de financiële ontwikkelingen van de onderneming op de voet volgen en kunnen zij actie ondernemen indien de ontwikkelingen daar aanleiding toe geven.

Vera van Kesteren

Oprichter

Heb je vragen?

Ons team staat voor je klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com