Voor ondernemers met groeiambities

Verzekerd van passende financiering

Wij brengen het MKB en vermogen samen

Voordegroei is er voor ondernemers die financiering zoeken om hun groeiambities te realiseren én volledige zeggenschap over hun onderneming willen houden. Wij richten ons op bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap in de ontwikkeling.

Samen met OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen, hebben wij het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd. Wij hebben hiermee het vermogen om passende financieringen direct te verstrekken uit dit MKB-leningenfonds.

Wanneer kom je in aanmerking?

Bedrijf bestaat minimaal 2 jaar

Cashflow positief

Financieringsbehoefte meer dan
€ 250.000,-

Wat financieren wij?

Wij financieren het Nederlandse midden- en klein bedrijf. Om via ons een lening aan te kunnen vragen, is het van belang dat jouw bedrijf de kritische start-up fase voorbij is, beschikt over een positieve cashflow en in Nederland is gevestigd. Onze benadering is persoonlijk en we kijken verder dan alleen naar de cijfers. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor:

• Werkkapitaal
• Herfinanciering
• Overnamefinanciering

• Groeifinanciering
• Overbruggingskrediet
• Vastgoedfinanciering

Ook bedrijven die getroffen zijn door de coronacrisis, kunnen bij Voordegroei terecht voor een Borgstellingsregeling Midden en Kleinbedrijf Corona (BMKB-C). Deze regeling ondersteunt in de kern gezonde bedrijven, die door de coronamaatregelen kampen met een tijdelijk liquiditeitstekort.

Hoe werkt de aanvraag van een lening?

De aanvraag van de lening bij Voordegroei loopt in drie efficiënte stappen.

contact

Contact

Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. Voldoet het bedrijf hieraan? Een kort telefoongesprek over jouw financieringsvraag, kan vervolgens snel meer duidelijkheid geven of het bedrijf in aanmerking komt voor een lening bij Voordegroei. Bij een positieve inschatting, kan de financieringsaanvraag in gang worden gezet.

financiele analyse

Financiële en fundamentele analyse

Wij onderwerpen de aangeleverde cijfers van de onderneming aan een grondige toets. Hierbij kijken we naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. We kijken verder dan alleen naar cijfers. Het verhaal en de mensen achter de cijfers, het verdienmodel en het businessplan nemen we mee in onze afweging. Een persoonlijk gesprek met u maakt dan ook vrijwel altijd onderdeel uit van onze analyse.

goedkeuring en verstrekking

Goedkeuring en verstrekking

Na de analyse hoor je binnen enkele dagen of wij de financiering willen verstrekken. Je hoort dan ook welke risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden wij hanteren. Rentetarieven liggen tussen de 3,5% en 8%. Vervolgens maken we de formele documenten op en kunnen wij de financiering direct verstrekken.

Na verstrekking van de financiering blijven wij de onderneming volgen en wordt de onderneming periodiek geanalyseerd.

Ondernemers over Voordegroei

mikkel 2

Mikkel Hofstee

CEO Lifeguard

“Voordegroei speelt in op een toenemende behoefte van MKB ondernemers die weinig affiniteit met de bank voelen en zich meer gehoord voelen door een partij als Voordegroei.”

Marco

Marco van Sterkenburg

CEO Drillster

In de fase waarin Drillster zich nu bevindt, is een lening voor ons de best passende vorm van financiering. De aandeelhouders willen in deze fase niet verder verwateren. Voordegroei bood ons een passende lening met passende condities.”

stef-van-boekel

Stef van Boekel

CEO Marketplace Distri B.V.

“We zochten een professionele club die met je wil meedenken en ons businessmodel snapt. Met de financiering van Voordegroei kunnen we nu verder doorstoten en onze ambities waarmaken.”

Wat kost het om te lenen?

Wij brengen geen kosten in rekening voor de analyse. Je betaalt bij ons pas een fee als wij de financiering verstrekken.

En bij verstrekking van de lening?

Dan betaal je over het leenbedrag eenmalig een succesfee van 1,5%. Daarnaast betaal je maandelijkse administratiekosten van 0,1% over het resterende leenbedrag. De vermelde kosten zijn ex-btw.

Uitgelicht

Hoe twee ervaren ondernemers weer de ruimte kregen om hun ambities te financieren

Nederlands visrestaurant gaat de grens over met financiering van Voordegroei

Pianoverkoper Clavis zocht lang naar financiering… en vond een partner in Voordegroei

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar!
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com