Investeren

Investeren bij Voordegroei is eenvoudig. U kunt bij Voordegroei altijd de actuele investeringsproposities bekijken. Het komt regelmatig voor dat we even geen aanbod hebben van investeringsproposities. Als u zich registreert en u aanmeldt voor de nieuwsbrief, weet u zeker dat u tijdig geïnformeerd wordt op het moment dat Voordegroei nieuwe leningen plaatst. Ook hebben wij met regelmaat leningen die wij onderhands plaatsten bij investeerders die hebben aangegeven hier interesse in te hebben. Heeft u dit nog niet gedaan? Mail ons op info@voordegroei.nl

 

Kosteloos en eenvoudig registeren

U registreert zich kosteloos en eenvoudig op de site. U maakt een persoonlijk account aan. Dit kan privé of indien u beschikt over een zakelijke rekening, vanuit uw holding. De algemene voorwaarden en uw gegevens komen in uw  persoonlijke omgeving “Mijn Voordegroei” te staan. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw registratie.

Lening kiezen

U kiest vervolgens een lening waarin u wil investeren.  De risicoklasse, rating en de daarbij behorende bandbreedte van het rentepercentage, laten zien hoe hoog het risico is dat met de betreffende investering gepaard gaat. Het biedt een goede indicatie over de hoogte van het risico van de lening.

Voordegroei hanteert de volgende risicoklassen en de daarbij behorende bandbreedtes van rentepercentages:

Risicoklassen Rating Bandbreedte rentepercentage
Uitstekend A+ 4%   –   6%
Goed A 5%   –   8%
Ruim voldoende B 7%   –  10%
Voldoende C 9%   –  12%
Matig C- Afwijzen

Investeringsbedrag bepalen

U kiest het bedrag dat u wenst te investeren. Dit is minimaal € 500,-. Vervolgens controleert u de leenovereenkomst en uw investering en geeft akkoord. In uw persoonlijke “Mijn Voordegroei” omgeving staat direct het bedrag dat u heeft aangegeven te willen investeren. Ook zijn hier alle relevante documenten terug te vinden.


Betalen bij volledige financiering

Zodra de lening volledig is volgeschreven, ontvangt u van Voordegroei een mail met het betalingsverzoek. U dient uw investering dan binnen 3 dagen te betalen. Dit bedrag maakt u over naar Stichting Derdengelden Voordegroei. Ook hiervan ontvangt u een bevestigingsmail.

Financiering definitief

Vervolgens ontvangt de ondernemer het financieringsbedrag van Voordegroei zodat hij zijn groeiambities kan gaan realiseren. De leenovereenkomst wordt nu formeel en de rente periode voor u gaat in. Dit is altijd per de 22e van de maand. U ontvangt een bevestiging van de geslaagde financiering. De investering verspringt in uw persoonlijke omgeving “Mijn Voordegroei” van ingeschreven naar definitief. Het complete terugbetaalschema op maandbasis staat hier ook weergegeven.

Maandelijkse inkomsten en regelmatige updates 

Gedurende de looptijd van de lening ontvangt u maandelijks uw rente en eventueel de aflossing (afhankelijk van de leningsvorm). Daarnaast vindt u in uw “Mijn Voordegroei” met enige regelmaat een update van de financiële ontwikkeling van de onderneming. Minimaal eens per jaar ontvangt u een kwalitatieve update van de ondernemer zelf. Daarnaast ontvangt u eens per jaar een jaaroverzicht voor de belastingaangifte van Voordegroei, deze is beschikbaar via “Mijn Voordegroei.”

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com