Investeringspropositie kiezen

Op onze website vindt u het meest actuele investeringsaanbod en een overzicht van de bedrijven die reeds gefinancierd zijn. We geven een uitgebreide omschrijving van het bedrijf dat financiering nodig heeft en de mensen achter het bedrijf.  Vanzelfsprekend wordt ook uiteengezet waar de financiering voor nodig is en welke groei het bedrijf daarmee wenst te behalen. In een oogopslag ziet u ook de risicoklasse, het rentepercentage, de looptijd van de lening, de aflossingsvorm en eventuele zekerheden.

Tijdens het screeningsproces worden veel financieringsaanvragen afgewezen omdat ze niet voldoen aan de criteria van Voordegroei. Hiermee kiest Voordegroei ervoor om soms tijdelijk geen aanbod aan leningen te hebben. Wij willen geen concessies doen aan de kwaliteit van de leningen. Als u zich registreert en u aanmeldt voor de nieuwsbrief, weet u zeker dat u tijdig geïnformeerd wordt op het moment dat Voordegroei nieuwe leningen plaatst.

Onderhandse leningen

Voordegroei biedt ondernemers de keuze om de lening onderhands aan te bieden aan ons netwerk van investeerders. Dat heeft voor de ondernemer als voordeel dat hij niet met alle bedrijfsinformatie publiek hoeft te gaan. Zo kan het zijn dat groeiplannen worden onthuld die nog niet gedeeld kunnen worden met een breed publiek. In die gevallen versturen wij een gerichte mailing.

Vooraankondiging leningen

Wij publiceren de openbare leningen 48 uur voordat er daadwerkelijk geïnvesteerd kan worden. U kunt zo alle informatie rustig doornemen en een goede afweging maken of de geboden investeringsmogelijkheid aansluit bij uw wensen. Twee dagen nadat de voorpublicatie online is gegaan, kan er dan ook daadwerkelijk geïnvesteerd worden.

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com