Het biedt u de mogelijkheid om direct te investeren in het Nederlandse MKB. Daarbij kunt u een aantrekkelijk rendement ontvangen tegen een aanvaardbaar risico.

Volledig antwoord

U ontvangt maandelijks de aflossing en rentebetalingen. Bij de annuitaire en de lineaire lening geldt dit voor zowel de rente als de aflossing. Bij de aflossingsvrije lening ontvangt u de rente maandelijks en ontvangt u de aflossing van de lening in zijn geheel aan het eind van de looptijd. […]

Volledig antwoord

Voor het Fresh Dutch SME Fund geldt een minimaal investeringsbedrag van €1,-. Voor het Fresh Closed SME Fund geldt een minimaal investeringsbedrag van €100.000,-.

Volledig antwoord

De ondernemer heeft de mogelijkheid om een lening vervroegd af te lossen. De ondernemer betaalt hiervoor een vergoeding van drie maanden rente. Wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact op met ons team.

Volledig antwoord

De uitbetaling van rente (en aflossingen) gebeurt maandelijks. Elke 23e van de maand worden rente en aflossingen uitgekeerd. Een duidelijk overzicht van uw investeringen en de maandelijkse aflossingen en rente kunt u eenvoudig terugvinden in uw persoonlijke omgeving “Mijn Voordegroei”.

Volledig antwoord

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com