De ambitie om te groeien

Als laatste fase in het selectieproces, gaat Voordegroei op bezoek bij de  ondernemer. Wij komen altijd naar uw bedrijf toe. De focus ligt hierbij op het verhaal en de mens achter de cijfers. We bespreken de groeistrategie van uw onderneming en vragen toelichting op eventuele onduidelijkheden.

Na dit gesprek hoort u binnen vijf dagen of wij uw investeringspropositie delen met ons netwerk van  investeerders en uw propositie op onze site plaatsen. U hoort dan ook welke risicoklasse en bijbehorende rente wij hanteren. U bent nu klaar Voordegroei.

Hoe werkt de aanvraag van de lening?

Quickscan

Met de quickscan komt u er snel achter of wij uw financieringsbehoefte kunnen invullen. Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. De quickscan doet u binnen een minuut en is geheel gratis.

Lees meer

Financiële analyse

Ons team van ervaren financieel analisten onderwerpt de aangeleverde cijfers van de onderneming aan een grondige toets. Hierbij wordt gekeken naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. Hier hoeft u nooit lang op te wachten. U hoort al binnen vijf werkdagen of uw onderneming geschikt is voor ons platform.

Lees meer

Groeistrategie

Om er zeker van te zijn dat uw onderneming past bij Voordegroei komen onze specialisten bij u langs om beter inzicht te krijgen in uw groeivisie en uw bedrijf. Na dit gesprek hoort u binnen vijf dagen of wij uw propositie delen met ons netwerk van investeerders en op onze site plaatsen. U hoort ook welke risicoklasse en rente wij hanteren. Rentetarieven liggen bij ons tussen de 4% en 11%.

Lees meer

Vera van Kesteren

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com