Het vermogen om te groeien

Heb je een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap essentieel voor jou? Dan ben jij het type ondernemer dat wij willen helpen aan financiering. Voordat wij dit doen, screenen we jouw bedrijf en jou als ondernemer uitgebreid om er zeker van te zijn dat het aan onze eisen voldoet en om onze investeerders te kunnen garanderen dat zij een verantwoorde investering doen. De aanvraag van de lening loopt in drie efficiënte stappen.

Hoe werkt de aanvraag van de lening?

Quickscan

Met de quickscan kom je er snel achter of wij jouw financieringsbehoefte kunnen invullen. Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. De quickscan doe je in minder dan een minuut en is geheel vrijblijvend.

Doe de quickscan

Financiële analyse

Ons team van ervaren financieel analisten onderwerpt de aangeleverde cijfers van jouw onderneming aan een grondige toets. Hierbij wordt gekeken naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. Hier hoef je nooit lang op te wachten. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie over de mogelijkheden die wij zien voor financiering.

Lees meer

Groeistrategie

Om er zeker van te zijn dat jouw onderneming past bij Voordegroei, kijken onze specialisten ook naar de bedrijfsstrategie en het verhaal achter de cijfers. Wij laten je enkele dagen weten of wij de financiering willen verstrekken. Je hoort dan ook welke risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden wij hanteren. Rentetarieven liggen bij ons tussen de 3,5% en 9%. Vervolgens kunnen wij de financiering binnen enkele dagen rond hebben.

Lees meer

Vera van Kesteren

Oprichter

Heb je vragen?

Ons team staat voor je klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com