Het vermogen om te groeien

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers. Voordat wij dit doen, screenen we uw bedrijf en u als ondernemer uitgebreid om er zeker van te zijn dat u aan onze eisen voldoet en om investeerders te kunnen garanderen dat zij een verantwoorde investering doen. De aanvraag van de lening loopt in drie efficiënte stappen.

Hoe werkt de aanvraag van de lening?

Quickscan

Met de quickscan komt u er snel achter of wij uw financieringsbehoefte kunnen invullen. Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte van minimaal €250.000,- hebben. De quickscan doet u in minder dan een minuut en is geheel vrijblijvend.

Doe de quickscan

Financiële analyse

Ons team van ervaren financieel analisten onderwerpt de aangeleverde cijfers van de onderneming aan een grondige toets. Hierbij wordt gekeken naar de winstgevendheid, vermogenspositie en cashflow. Hier hoeft u nooit lang op te wachten. U krijgt binnen vijf werkdagen een reactie over de mogelijkheden die wij zien voor financiering.

Lees meer

Groeistrategie

Om er zeker van te zijn dat uw onderneming past bij Voordegroei, komen onze specialisten bij u langs om beter inzicht te krijgen in de strategie en het verhaal achter de cijfers. Na dit gesprek hoort u binnen vijf dagen of wij uw propositie delen met ons netwerk van investeerders. U hoort dan ook welke risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden wij hanteren. Rentetarieven liggen bij ons tussen de 3,5% en 9%.

Lees meer

Vera van Kesteren

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com