Raad van Advies

Onze Raad van Advies kijkt met een strategische blik naar de omgeving waarin Voordegroei opereert en naar de ontwikkelingen hierin.  Het adviesorgaan is niet verantwoordelijk voor of betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en het selecteren en beoordelen van leningen.

Kalo Bagijn

Klanttevredenheid, beleggen, internet en disruptie zijn een rode draad in de carrière van Kalo Bagijn. Van 1994 tot 2000 was Kalo bij IMG Holland verantwoordelijk voor het opzetten van de eerste internetbroker van Europa. In 2000 richtte hij samen met zijn zakelijk partner Thierry Schaap internetbank BinckBank op. In mei 2008 verliet Kalo BinckBank om pensioenaanbieder en levensverzekeraar Brand New Day op te zetten. Kalo is algemeen directeur bij Brand New Day.

Rens de Jong

Rens de Jong is mede eigenaar van meerdere ondernemingen: oa BuzzMaster en SixHandshakes. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio, maakt hij televisieprogramma's voor RTLZ, leidt hij debatten op congressen en seminars en geeft hij lezingen over bedrijven en ondernemerschap. Hij is een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Rens is gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap raakt. Dat komt naar voren bij het BNR programma "Zakendoen met Rens de Jong" en in het RTL programma "Z in Zaken".

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com