Wordt Risk & Recovery specialist bij een innovatieve speler in de financieringsmarkt (24-40 uur p/week)

Ervaar de dynamiek van deze veranderende markt en groei met ons mee

Voordegroei is een snelgroeiend financieringsbedrijf gericht op het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Wij verstrekken vreemd vermogen aan MKB-bedrijven. Wij hebben grote institutionele beleggers als De Goudse Verzekeringen, Invest-Nl, European Investment Fund en OHV Vermogensbeheer als kapitaalverschaffers achter ons staan en beschikken daarmee over een omvangrijk vermogen om financieringen direct te verstrekken.

Steeds meer ondernemers en intermediairs weten de weg naar Voordegroei te vinden. Met onze Fresh MKB-beleggingsfondsen hebben wij gezorgd voor een verdere versnelling van zakelijke financieringen. De ambities van Voordegroei zijn groot. Wij verwachten de komen jaren flink door te kunnen groeien.

Om aan de gewenste groei en aan onze kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen, zoekt Voordegroei een gedreven Risk & Recovery specialist die met ons mee wil groeien.

Wat je in deze rol kunt verwachten

In deze functie ga je in gesprek met klanten die een financiering bij Voordegroei hebben afgesloten. Je voert minimaal jaarlijks een onderhoudsgesprek met elke klant als onderdeel van het monitorbeleid van Voordegroei. Met sommige klanten is het contact intensiever. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie van klanten die in financiële stress verkeren.

Je signaleert tijdig welke klanten betalingsachterstanden kunnen gaan oplopen. Je gaat het gesprek met hen aan om de oorzaken hiervan te bepalen. Daarom is goed luisteren en met de klant zoeken naar oplossingen essentieel. Het treffen van betalingsregelingen, inclusief het begeleiden van uitwinningsprocessen behoort ook tot je verantwoordelijkheid.  Je draagt er zorg voor dat afspraken die zijn gemaakt met klanten door hen worden nagekomen en zorgt ervoor dat de klantendossiers up to date zijn.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van Voordegroei. Je schakelt met de accountmanagers en je collega’s uit het analisten team. Daarnaast werk je ook veel samen met intermediairs, notarissen en juristen. Je speelt een centrale rol binnen ons bedrijf en draagt direct bij aan onze groeiambitie. In deze gegarandeerd veelzijdige en verantwoordelijke baan heb je voldoende mogelijkheden voor verdere ontplooiing. Voordegroei is een flexibele organisatie waar kennis delen en denken in mogelijkheden, belangrijke thema’s zijn.  Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkt en eigen initiatief toont.

Wat verwachten wij van jou?  

Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je gedreven om samen met een enthousiast team topkwaliteit te leveren. Je wilt je kennis en vaardigheden inzetten op vraagstukken als risicobeheersing, advisering en monitoring. Je denkt in oplossingen en hebt innovatie hoog in het vaandel staan.  Je spreekt de taal van ondernemers en communiceert duidelijk.

  • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden;
  • Je hebt gedegen kennis van bedrijfsfinancieringen;
  • Je denkt in oplossingen en kan goed luisteren;
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de zakelijke financiële dienstverlening;
  • Hebben van juridische kennis is een pre;
  • Vanuit een flexibele werkinstelling werk je stressbestendig en zet je graag die stap extra voor je klanten.

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Voordegroei is opgericht in 2016 vanuit de overtuiging van de oprichters dat de financiële wereld sterk zou veranderen. Vanuit de ambitie om in deze wereld een positief verschil te maken, hebben zij de handen ineengeslagen en Voordegroei opgericht. Het is hun ambitie om het stilstaande geld op Nederlandse (spaar)rekeningen in beweging te brengen en het Nederlandse MKB te voorzien van de noodzakelijke brandstof om te groeien.

Het team van Voordegroei bestaat uit ambitieuze en ondernemende mensen. Deze eigenschappen kenmerken ook de sfeer. Die is informeel, ondernemend en positief. Naast de drie oprichters van Voordegroei is ook OHV nauw betrokken bij de activiteiten. Vanaf 2019 is ook De Goudse Verzekeringen als strategisch partner aangehaakt. Voordegroei zit bij OHV op de werkvloer in de Rembrandttoren in Amsterdam. Diverse werkzaamheden van Voordegroei, worden door collega’s van OHV uitgevoerd. Er wordt veel samen opgetrokken en de synergie tussen beide bedrijven is groot.

Zodra je bij de Voordegroei komt werken, word je uitgedaagd om het verschil te maken. Wij bieden een marktconforme vergoeding, mogelijkheden tot variabele beloning en een mobiliteitsplan. Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarbij je zelfstandig kunt functioneren. Een gediversifieerde klantenportefeuille en uiteenlopende aandachtsgebieden zorgen voor een zeer afwisselende en dynamische baan.  Je bent minimaal 24 uur beschikbaar.

Wordt onderdeel van onze organisatie!

Solliciteer nu en stuur je CV via e-mail met een bondige motivatie naar:

Vera van Kesteren, Managing partner

vera@voordegroei.nl/020-5040475

Heb je vragen?

Ons team staat voor je klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com