Word Commercieel Manager bij een innovatieve speler in de financieringsmarkt

Ervaar de dynamiek van deze veranderende markt en groei met ons mee

Voordegroei is een snelgroeiend financieringsbedrijf gericht op het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Wij bemiddelen in vreemd vermogen voor MKB-bedrijven. Wij hebben vermogende particulieren en grote institutionele beleggers als OHV Vermogensbeheer, De Goudse Verzekeringen, Invest-Nl en het European Investment Fund (EIF) achter ons staan en beschikken daarmee over een omvangrijk vermogen om financieringen direct te kunnen verstrekken.

Steeds meer ondernemers en intermediairs weten de weg naar Voordegroei te vinden. Onze MKB- fondsen zorgen voor een verdere versnelling van de vraag naar zakelijke financiering bij Voordegroei. Om op lange termijn succesvol te blijven, is het belangrijk om de relaties met adviseurs te onderhouden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. We willen nadrukkelijker aanwezig zijn in de markt en onze zichtbaarheid bij adviseurs vergroten. Onze ambities zijn groot. De komende jaren verwachten wij veel ondernemers aan financiering te helpen en meer dan Euro 100 miljoen aan financieringen te verstrekken.

Om aan de gewenste groei en aan onze kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen, zoekt Voordegroei een enthousiaste Commercieel Manager met kennis van zaken die met ons mee wil groeien.

WAT JE BIJ ONS KUNT VERWACHTEN

Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact en de uitbouw van het brede intermediairsnetwerk. Dit netwerk bestaat onder andere uit MKB-advieskantoren, accountantskantoren, corporate finance en private debt partijen. Je onderhoudt de contacten met bestaande relaties en zorgt ervoor dat adviseurs precies weten waarvoor ze bij Voordegroei terecht kunnen. Je bent een inhoudelijke sparringpartner voor financieringsvraagstukken. Nieuwe relaties weet jij enthousiast te maken om onderdeel te worden van het netwerk van Voordegroei. Je bezoekt adviseurs op locatie, verzorgt presentaties voor zakelijke relaties en je bent nauwkeurig in je afspraken. Je maakt waar wat je belooft.  Zowel op inhoud als op persoonlijk vlak, maak jij het verschil.

In deze belangrijke commerciële rol werk je nauw samen met de collega’s van Voordegroei. Je begeleidt de adviseurs met de aanvraag en schakelt met het analisten team. Je speelt een centrale rol binnen ons bedrijf en draagt direct bij aan onze groeiambitie. In deze gegarandeerd veelzijdige en verantwoordelijke baan heb je voldoende mogelijkheden voor verdere ontplooiing. Voordegroei is een flexibele organisatie waar kennis delen en denken in mogelijkheden, belangrijke thema’s zijn.  Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkt en eigen initiatief toont.

WAT WIJ JE BIEDEN – EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING

Voordegroei is opgericht in 2016 vanuit de overtuiging van de oprichters, dat de financiële wereld sterk zou veranderen. Vanuit de ambitie om in deze wereld een positief verschil te maken, hebben zij de handen ineengeslagen en Voordegroei opgericht. Het is hun ambitie om het stilstaande geld op Nederlandse (spaar)rekeningen in beweging te brengen en het Nederlandse MKB te voorzien van de noodzakelijke brandstof om te groeien.

Het team van Voordegroei bestaat uit ambitieuze en ondernemende mensen. Deze eigenschappen kenmerken ook de sfeer. Die is informeel, ondernemend en positief. Naast de drie oprichters van Voordegroei is ook OHV nauw betrokken bij de activiteiten. Vanaf 2019 is ook De Goudse Verzekeringen als strategisch partner aangehaakt. Voordegroei zit bij OHV op de werkvloer in de Rembrandttoren in Amsterdam. Diverse werkzaamheden van Voordegroei, worden door collega’s van OHV uitgevoerd. Er wordt veel samen opgetrokken en de synergie tussen beide bedrijven is groot.

OHV is een onafhankelijke financiële instelling opgericht in 1932, met verschillende producten en dienstverlening. Er zijn momenteel ruim 50 professionals werkzaam. OHV is vermogensbeheerder en broker op de kapitaalmarkt, geldmarkt en valutamarkt. Daarnaast is OHV exploitant van een Organised Trading Facility (OTF). Dochteronderneming OHV Institutional Asset Management BV is beheerder van een AIFMD-fondsenplatform. OHV heeft vestigingen in Amsterdam, Hoeven en Capelle aan den IJssel.

Zodra je bij de Voordegroei komt werken, word je uitgedaagd om het verschil te maken. We bieden een marktconforme vergoeding, mogelijkheden tot variabele beloning en een mobiliteitsplan  Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarbij je zelfstandig kunt functioneren. Een gediversifieerde klantenportefeuille en uiteenlopende aandachtsgebieden zorgen voor een zeer afwisselende en dynamische baan.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je werkt zelfstandig, bent ambitieus en ondernemend. Daarnaast ben je gedreven om samen met een enthousiast team topkwaliteit te leveren. Je hebt plezier in het werk en bent proactief. Je spreekt de taal van ondernemers en communiceert duidelijk.

 • Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden
 • Je hebt gedegen kennis van bedrijfsfinancieringen
 • Je bent een goede sparringpartner van zakelijk adviseurs
 • Je weet te overtuigen en kan goed luisteren
 • Je bent zorgvuldig en secuur in de vastlegging van je commerciële activiteiten
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en relevante werkervaring in de zakelijke financiële dienstverlening
 • Vanuit een flexibele werkinstelling werk je stressbestendig en zet je graag die stap extra voor je klanten

Naast voornoemde kenmerken, vinden wij onderstaande eigenschappen minimaal net zo belangrijk:

 • Je bent energiek en hebt een groei-mindset
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en nieuwsgierigheid
 • Je werkt zelfstandig en hebt een echte “hands-on” mentaliteit
 • Een aantoonbaar bestaand intermediairs netwerk is een pre.

Word onderdeel van onze organisatie!

Solliciteer nu en stuur je CV via e-mail met een bondige motivatie naar:

Vera van Kesteren, Managing partner

vera@voordegroei.nl/020-5040475

Heb je vragen?

Ons team staat voor je klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com