Word Client Service Medewerker bij een innovatieve speler in de financieringsmarkt | 24-30 uur per week

Ervaar de dynamiek van deze veranderende markt en groei met ons mee

Bij Voordegroei, een ambitieus  financieringsbedrijf dat zich richt op het Nederlandse midden- en kleinbedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste Client Service Medewerker. Wij verstrekken vreemd vermogen aan toekomstbestendige MKB-bedrijven en maken daarmee het verschil voor ondernemers. Wij hebben grote institutionele beleggers als De Goudse Verzekeringen, Invest-NL, het European Investment Fund en andere vermogensbeheerders als kapitaalverschaffers achter ons staan en beschikken daarmee over het vermogen om financieringen direct te verstrekken. Leningen worden direct verstrekt uit onze mandaten en beleggingsfondsen.

De afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid. Om deze versnelling door te zetten en aan onze kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen, zoekt Voordegroei een enthousiaste client service  manager met kennis van zaken die met ons mee wil groeien.

WAT JE IN DEZE ROL KUNT VERWACHTEN

Je speelt een centrale rol in ons bedrijf en bent nauw betrokken bij de verstrekking van de financieringen aan de MKB-bedrijven. Je verzorgt de kredietdocumentatie, je vestigt de overeengekomen zekerheden en bewaakt en ordent de documentatiestromen. Daarnaast doe je voorstellen ter verbetering van de processen om te borgen dat in een snel veranderende omgeving de kwaliteit van de dienstverlening optimaal blijft.

Je bent georganiseerd en houdt altijd het overzicht. Als spin in het web draag je zorg  voor het soepel laten verlopen van onze processen en de juridische en administratieve vastlegging daarvan.  Je schakelt veelvuldig met ondernemers, zakelijk adviseurs en notarissen en werkt nauw samen met de accountmanagers en analisten van Voordegroei.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU
We zoeken iemand die gestructureerd en zorgvuldig werkt en gedreven is om samen met ons team kwaliteit te leveren. Je ziet het werk en bent proactief.  Je spreekt de taal van ondernemers en communiceert duidelijk.

Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Heb je aantoonbare werkervaring in de zakelijke financiële dienstverlening
  • Ben je secuur en kan je data snel en efficiënt verwerken. Je maakt moeilijke dingen makkelijk
  • Juridische kennis is een pre
  • Werk je zelfstandig en heb je een echte “hands-on” mentaliteit
  • Bewijs je graag je meerwaarde in een team

WAT WIJ JE BIEDEN
Bij Voordegroei kom je terecht in een inspirerende werkomgeving. Het team van Voordegroei bestaat uit ambitieuze en ondernemende mensen. De sfeer is informeel, ondernemend en positief. Wij bieden een marktconforme vergoeding, een goede pensioenregeling een aantrekkelijke variabele beloning en een mobiliteitsplan. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken binnen een dynamische en afwisselende baan. We bieden ruime mogelijkheden voor verdere ontplooiing.

GROEI MEE!
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol bij Voordegroei?  Solliciteer nu door je cv en een beknopte motivatie te sturen naar Vera van Kesteren, Managing partner bij Voordegroei.

vera@voordegroei.nl

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com