Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Ontvang ons investeringsaanbod in jouw inbox

Beleggen in de top van het Nederlandse mkb?

Voordegroei brengt investeerders en succesvolle bedrijven bij elkaar. Zo helpen we het mkb groeien en bieden we jou de mogelijkheid om te investeren met een aantrekkelijk rendement van 6-9%.


Wil jij vanaf nu geen investeringskans meer missen? Met onze nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van een nieuwe financieringsmogelijkheid. Schrijf je nu in!

Bekend van onder andere:

Case: Van Dongen Verf

Van Dongen Verf is een toonaangevende verfgroothandel met een jarenlange expertise binnen de professionele verfmarkt. Via Voordegroei werd een lening voor werkkapitaal van € 350.000,- gerealiseerd. Investeerders ontvangen 7% rente per jaar. 

Case: Meijer aan Zee

Met een groeifinanciering van € 500.000,- vergroot Meijer aan Zee zijn unieke strandpaviljoen in Zandvoort. Deze lening met hypothecaire zekerheid biedt 7% rente, binnen risicoklasse A.

Twee recente cases van Voordegroei:

Proposities

 Registratie bij Voordegroei is gratis. Ontvang informatie over proposities, onderhandse en openbare leningen per mail of bekijk onze projecten op de website. Hier vind je de risicoklassen, looptijden en rentepercentages van de investeringen.

Investeren

Je kunt al een investering doen vanaf € 500,-. Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert je een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. 

Rendement

Je ontvangt als investeerder maandelijks de aflossing en de rentebetalingen. Als er een aflossingsvrije periode is, ontvang je eerst alleen rente en vervolgens maandelijks rente en aflossing.

Hoe werkt investeren bij Voordegroei?

Dit zeggen investeerders en ondernemers over Voordegroei:

“Voor mij is dit interessant door het maandelijkse inkomen dat ik uit deze investeringen haal.”

- Karin Smit , investeerderr

“De professionaliteit en persoonlijke aanpak van Voordegroei spreken mij aan. In dit soort concepten ligt de toekomst voor financiering van het mkb.”

- Mikkel Hofstee, CEO Lifeguard

“Ik zie dagelijks de wereld voor ondernemers veranderen. Op een andere manier kijken naar het financieren van groei hoort daar zeker bij.”

- Rens de Jong, moderator/ radio & tv anchor/ ondernemer

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Meer weten over ons nieuwste investeringsaanbod?

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele investeringskans meer. Vandaag begint voor de groei!