Ready for the next step? 

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je klaar bent voor de next step?

In 2020 organiseert Voordegroei diverse ondernemersbijeenkomsten ‘Groei de baas blijven’.  In een inspirerende sessie neemt Pim Betist, scale-expert van Voordegroei, je mee in de manier hoe je duurzaam succesvol kan zijn.  Hij gaat daarbij in op het stellen van lange termijndoelen, het omgaan met groeipijn en het versnellen van groei. 

Ben jij ondernemer en wil je weten hoe jij jouw bedrijf succesvol naar de volgende fase brengt? Schrijf je dan in voor één van deze bijeenkomsten in Amsterdam (10 maart) of Rotterdam ( 7 april). 

Programma GROEI DE BAAS BLIJVEN

16.00-16.30 ontvangst
16.30-18.00 presentatie door Pim Betist
18.00 borrel

Over Pim 

Pim Betist is een veelgevraagd spreker voor crowdfunding, fintech en startup events. De ervaring vanuit zijn eigen startups als Sellaband, Ripplestarters, Voordegroei en VraagHugo geeft genoeg input voor inspirerende, interactieve lezingen.

Als crowdfunding ervaringsdeskundige verscheen Pim Betist eerder in programma’s als De Wereld Draait Door en zenders als CNN en BBC World. Ook is hij regelmatig te gast bij radioprogramma’s van BNR en Radio 1 en schrijft hij regelmatig artikelen voor ondernemersplatform Sprout. Hij werd door Management Team genoemd als een van de ’25 meest creatieve mensen in business’.

Aanmelden

Ben je ondernemer en wil je bij één van deze groeisessies aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Wij sturen je vervolgens een bevestiging en verdere praktische details toe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com