Vera van Kesteren

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Voordegroei ontving medio juni 2020  het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ van Stichting MKB Financiering (SMF).  Dit keurmerk is geïntroduceerd om de kwaliteit en transparantie in de financieringsmarkt te bevorderen en de toegang tot kapitaal voor Nederlandse ondernemers te vereenvoudigen.

Dit keurmerk toont aan dat Voordegroei een MKB financier is die voldoet aan de hoogste eisen voor klantgericht, passend en verantwoord financieren aan ondernemers. En op die manier bijdraagt aan een professioneel en eerlijk financieringsspeelveld voor ondernemers.

Over Stichting MKB Financiering

Stichting MKB Financiering is uitgever van het keurmerk Erkend MKB Financiers. Alleen financiers die aan de gestelde criteria voldoen, komen in aanmerking voor het keurmerk. Tijdens de audit wordt gebruikgemaakt van de door de SMF opgestelde gedragscode MKB Financiers. Voldoe je aan de uitgangspunten van de gedragscode? Dan krijg je het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ toegekend.

Waaruit bestaat de toetsing?

  • Deskundigheid en professionaliteit
  • Degelijke organisatie en werkprocessen
  • Transparante rentetarieven
  • Passend en verantwoord financieren
  • Klachtenprocedure
  • Passende zekerheden

Voordegroei heeft de toetsing glansrijk doorstaan. Stichting MKB Financiering monitort bovendien of financiers de gedragscode ook daadwerkelijk blijven naleven. Op die manier waarborgt zij dat Voordegroei aan bovenstaande punten blijft voldoen.

Vertrouwen vergroten

Met het keurmerk wil SMF transparantie bieden en zo het vertrouwen van ondernemers in financiers vergroten. De sterke groei in de financieringssector, maakt het namelijk lastig voor ondernemers om de kwaliteit van de aanbieders te beoordelen. Om diezelfde reden is er ook een onafhankelijk klachtenloket geopend bij KiFiD. Hier kunnen ondernemers terecht met klachten over alle financiers die het keurmerk van SMF dragen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van financiering bij Voordegroei of over de invulling van het keurmerk?  Neem gerust contact met ons op info@voordegroei of op 020-5040475.  Wij vertellen je graag meer!

Aanbevolen artikelen
Met een financiering van Voordegroei wist Rebel Nature een miljoenendeal te sluiten

Met Rebel-Nature produceert Thomas de Waal natuurlijke en duurzaam geproduceerde cosmeticaproducten. Hij heeft net miljoenen euro's geïnvesteerd in de overname van een consumentenmerk. Banken gaven niet thuis. Met Voordegroei kreeg hij de financiering wél voor elkaar.

april 4, 2024
Met het overnamefonds “VoordeAdviseur” kan Sander Spitzers zijn compagnon uitkopen

Zo'n twintig jaar geleden kocht Sander Spitzers zich in bij Aarendonk Advies in IJsselstein. Nu zijn de rollen omgedraaid en gaat zijn compagnon van een welverdiend pensioen genieten. Dankzij het nieuwe overnamefonds van VoordeAdviseur kan Sander haar deel van het bedrijf overnemen.

maart 26, 2024
Hoe Henry Faken met VoordeAdviseur een ander advieskantoor overnam

Voor zelfstandige adviseurs zoals Brink Bedrijfsverzekeringen heeft Voordegroei recent een nieuw leningenfonds opgetuigd, in samenwerking met De Goudse en Nh1816. VoordeAdviseur, heet het initiatief. 'We zien dat veel intermediairs graag zelfstandig willen blijven. Groeien is voor hen een uitdaging.

februari 6, 2024
De Goudse, NH1816 en Voordegroei introduceren een overnamefonds voor advieskantoren

Verzekeringsmaatschappijen De Goudse en Nh1816 bundelen de krachten. Samen met financieringsplatform Voordegroei lanceren ze een fonds voor het intermediair onder de naam: VoordeAdviseur. Veel advieskantoren willen zelfstandig blijven, maar missen daarvoor de financiële middelen. VoordeAdviseur biedt hiervoor nu een oplossing.

oktober 30, 2023
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com