Voordegroei is verheugd een strategische samenwerking aan te kondigen met vermogensbeheerder Oolders, Heijning & Voogelaar (OHV).  Door de samenwerking met vermogensbeheerder OHV is ons uitzicht nóg mooier geworden. Wij zijn vanaf heden gevestigd in het pand van OHV, In de Rembrandttoren. Ons nieuwe adres is:

Voordegroei
Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam

Telefonisch zijn we voortaan bereikbaar op 020 -5040475.

Aanbevolen artikelen
OHV vergroot aandeel in Voordegroei en stapt in markt voor MKB-leningen

OHV, de vermogensbeheerder voor particuliere en institutionele klanten, heeft haar belang in financieringsplatform Voordegroei vergroot tot 50 procent. Hiermee verstevigt het bedrijf de eigen positie in de markt voor MKB-leningen. OHV verwacht dat deze markt van 170 miljard euro de komende jaren stevig blijft doorgroeien.

april 4, 2019
OHV Vermogensbeheer wint Gouden Stier

OHV Vermogensbeheer is uitgeroepen tot beste Vermogensbeheerder van 2018. Wij van Voordegroei zijn trots dat wij met hen samenwerken.

december 4, 2018
Speech Pim Betist tijdens FD Gazellen Awards

Eén van de oprichters van Voordegroei, Pim Betist, sprak tijdens de uitreiking van de FD Gazelle Awards in de Haarlemse Stadsschouwburg Philharmonie, bevlogen over groei en het verkrijgen van succes.

november 8, 2018
Slim spreiden door te beleggen in het Nederlandse MKB

In een week bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld? Te weten komen wat belangrijk is als u investeert in het Nederlandse mkb? Dat kan tijdens de Week van de Belegger met de kennissessies en masterclasses van Voordegroei. Meer daarover in dit blog, met daarin ook tips over slim spreiden voor verstandig beleggen

oktober 29, 2018

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijke rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar