Vitaliteit op de werkvloer

In Nederland is Lifeguard thoughtleader op het gebied van health en performance. Het bedrijf heeft vitaliteit op de agenda van de bestuurskamers van het Nederlandse bedrijfsleven weten te krijgen. Lifeguard gebruikt inzichten over prestatievermogen uit de topsport en de wetenschap in haar programma’s.

Deze inzichten zet Lifeguard onder meer om in trainingen om het prestatievermogen op de werkvloer te verbeteren. Lifeguard heeft een grote en stabiele klantenkring met klanten als EY, KPN, Achmea, Philips, Friesland Campina, Heineken en KLM.

De marktpositie en de schaalbaarheid van het verdienmodel hebben in drie eerdere jaren reeds geleid tot het winnen van een Gazelle, een jaarlijks terugkerende prijs van het FD voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Groeiambities

Het bedrijf is in 2002 opgericht door ex-bankier Mikkel Hofstee. Voor de komende jaren ligt de grootste groeipotentie van Lifeguard in het uitrollen van de verschillende programma’s bij bestaande klanten en het inzetten van digitale oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Om deze strategie succesvol uit te voeren, zocht Lifeguard naar een lening van 300.000 euro. Deze lening is in korte termijn gefinancierd via Voordegroei.

Aanbevolen artikelen
Einde tijdperk der negatieve rentes?

Op de financiële markten is het angst die domineert, zo niet paniek. In zulke tijden vluchten beleggers en masse naar de veilige havens. Een ervan is het Duitse en het Nederlandse overheidsschuldpapier. Die vlucht drukt de rentes omlaag.

maart 18, 2020
Steeds meer bedrijven maken groeiambities waar met een lening

Je zult de eerste ondernemer niet zijn die op deze manier z'n ambities financiert. Wat heet! Steeds meer bedrijven vinden hun groeigeld niet langer bij de bank. Zo heeft Voordegroei de afgelopen jaren al bijna 20 miljoen euro verstrekt aan MKB'ers.

februari 4, 2020
Groeibijeenkomst ondernemers

Snelle groei ligt voor veel ondernemers binnen handbereik. Weten hoe? In 2020 organiseert Voordegroei diverse ondernemersbijeenkomsten 'Groei de baas blijven'.

november 13, 2019
De Goudse verstrekt MKB-leningen en neemt belang in Voordegroei

De Goudse Verzekeringen gaat geld beschikbaar stellen voor mkb-leningen via het platform Voordegroei. Ook neemt de verzekeraar een belang van 10% in Voordegroei.

november 11, 2019

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijke rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com