Vitaliteit op de werkvloer

In Nederland is Lifeguard thoughtleader op het gebied van health en performance. Het bedrijf heeft vitaliteit op de agenda van de bestuurskamers van het Nederlandse bedrijfsleven weten te krijgen. Lifeguard gebruikt inzichten over prestatievermogen uit de topsport en de wetenschap in haar programma’s.

Deze inzichten zet Lifeguard onder meer om in trainingen om het prestatievermogen op de werkvloer te verbeteren. Lifeguard heeft een grote en stabiele klantenkring met klanten als EY, KPN, Achmea, Philips, Friesland Campina, Heineken en KLM.

De marktpositie en de schaalbaarheid van het verdienmodel hebben in drie eerdere jaren reeds geleid tot het winnen van een Gazelle, een jaarlijks terugkerende prijs van het FD voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Groeiambities

Het bedrijf is in 2002 opgericht door ex-bankier Mikkel Hofstee. Voor de komende jaren ligt de grootste groeipotentie van Lifeguard in het uitrollen van de verschillende programma’s bij bestaande klanten en het inzetten van digitale oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Om deze strategie succesvol uit te voeren, zocht Lifeguard naar een lening van 300.000 euro. Deze lening is in korte termijn gefinancierd via Voordegroei.

Aanbevolen artikelen
Voordegroei ontvangt keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ van Stichting MKB Financiering

Voordegroei ontving medio juni 2020 het keurmerk 'Erkend MKB Financier' van Stichting MKB Financiering (SMF). Dit keurmerk is geïntroduceerd om de kwaliteit en transparantie in de financieringsmarkt te bevorderen en de toegang tot kapitaal voor Nederlandse ondernemers te vereenvoudigen.

juni 18, 2020
kuiper
“Bij Voordegroei spreken ze de taal van ondernemers”

Kek BV-oprichter Eric Kuiper leerde dat lenen soms nodig is om te kunnen groeien. Zijn bouw- en interieurbedrijf groeide de afgelopen 10 jaar als een raket. Eric Kuiper moest daardoor iets doen wat hij tot die tijd steeds bewust had vermeden: een lening aanvragen.

mei 26, 2020
Drillster
Waarom online leerplatform Drillster doelbewust koos voor een lening

Internationaliseren kost geld. En dus gaat Drillster in 2018 op zoek naar een manier om die ambitie te financieren. De scale-up kiest voor een lening bij Voordegroei in plaats van risicokapitaal.

mei 4, 2020
Koopt eigen waar, dan helpen wij elkaar

Met Voordegroei hebben we het nieuwe normaal in de armen gesloten. Ondertussen blijven de aandelenbeurzen onrustig en heeft het Nederlandse MKB het erg zwaar.

maart 22, 2020

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijke rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com