Vitaliteit op de werkvloer

In Nederland is Lifeguard thoughtleader op het gebied van health en performance. Het bedrijf heeft vitaliteit op de agenda van de bestuurskamers van het Nederlandse bedrijfsleven weten te krijgen. Lifeguard gebruikt inzichten over prestatievermogen uit de topsport en de wetenschap in haar programma’s.

Deze inzichten zet Lifeguard onder meer om in trainingen om het prestatievermogen op de werkvloer te verbeteren. Lifeguard heeft een grote en stabiele klantenkring met klanten als EY, KPN, Achmea, Philips, Friesland Campina, Heineken en KLM.

De marktpositie en de schaalbaarheid van het verdienmodel hebben in drie eerdere jaren reeds geleid tot het winnen van een Gazelle, een jaarlijks terugkerende prijs van het FD voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Groeiambities

Het bedrijf is in 2002 opgericht door ex-bankier Mikkel Hofstee. Voor de komende jaren ligt de grootste groeipotentie van Lifeguard in het uitrollen van de verschillende programma’s bij bestaande klanten en het inzetten van digitale oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Om deze strategie succesvol uit te voeren, zocht Lifeguard naar een lening van 300.000 euro. Deze lening is in korte termijn gefinancierd via Voordegroei.

Aanbevolen artikelen
Financieringsbehoefte? Kom tijdig met een gedegen plan!

Bedrijven die groeien laten zich niet leiden door de waan van de dag. Zij hebben een duidelijk doel voor ogen, een strategie die ze volgen en die hen verder zal brengen. Een groeistrategie dus, met plannen om dat ambitieuze doel te verwezenlijken. Daarvoor is vrijwel altijd financiering nodig. En die financiering, die regel je op tijd. Voor de groei dus…

augustus 29, 2019
4 redenen om te beleggen in MKB leningen

MKB-leningen horen thuis in elke beleggingsportefeuille. Lees hier het blog van Ivo Feeke met de belangrijkste redenen hiervoor.

augustus 28, 2019
OHV vergroot aandeel in Voordegroei en stapt in markt voor MKB-leningen

OHV, de vermogensbeheerder voor particuliere en institutionele klanten, heeft haar belang in financieringsplatform Voordegroei vergroot tot 50 procent. Hiermee verstevigt het bedrijf de eigen positie in de markt voor MKB-leningen. OHV verwacht dat deze markt van 170 miljard euro de komende jaren stevig blijft doorgroeien.

april 4, 2019
OHV Vermogensbeheer wint Gouden Stier

OHV Vermogensbeheer is uitgeroepen tot beste Vermogensbeheerder van 2018. Wij van Voordegroei zijn trots dat wij met hen samenwerken.

december 4, 2018

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijke rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar