De #1 vermogensbeheerder van Nederland

Door de onafhankelijke vakjury van IEX Gouden Stier in samenwerking met kennispartner Beleggingsmatch,  is OHV Vermogensbeheer naar voren gekomen als dé beste vermogensbeheerder in Nederland van dit moment.  Voordegroei is trots dat wij samenwerken met de beste vermogensbeheerder van het land.

Van links naar rechts: Edin Mujagic (hoofdeconoom OHV), Richard Abma (hoofd beleggingen), Erik Bakker (directeur OHV), Michael Mooijer (directeur Fresh Funds) en Peter Abma (commercieel directeur). Tijdens de uitreiking van de Gouden Stier 2018. Gouden Stier 2018 BLINKfotografie.

 

Kennis delen
Bij OHV Vermogensbeheer en Voordegroei hechten we veel waarde aan kennis, het is tenslotte ons bestaansrecht. Deze kennis willen wij niet alleen voor onszelf houden, maar delen we graag met beleggers, spaarders (toekomstige beleggers) en financieel specialisten. Onze experts delen met grote regelmaat kennis op voorstaande platformen als IEX Profs, De Financiële Telegraaf, FondsNieuws en Elsevier.

Aanbevolen artikelen
Einde tijdperk der negatieve rentes?

Op de financiële markten is het angst die domineert, zo niet paniek. In zulke tijden vluchten beleggers en masse naar de veilige havens. Een ervan is het Duitse en het Nederlandse overheidsschuldpapier. Die vlucht drukt de rentes omlaag.

maart 18, 2020
Steeds meer bedrijven maken groeiambities waar met een lening

Je zult de eerste ondernemer niet zijn die op deze manier z'n ambities financiert. Wat heet! Steeds meer bedrijven vinden hun groeigeld niet langer bij de bank. Zo heeft Voordegroei de afgelopen jaren al bijna 20 miljoen euro verstrekt aan MKB'ers.

februari 4, 2020
Groeibijeenkomst ondernemers

Snelle groei ligt voor veel ondernemers binnen handbereik. Weten hoe? In 2020 organiseert Voordegroei diverse ondernemersbijeenkomsten 'Groei de baas blijven'.

november 13, 2019
De Goudse verstrekt MKB-leningen en neemt belang in Voordegroei

De Goudse Verzekeringen gaat geld beschikbaar stellen voor mkb-leningen via het platform Voordegroei. Ook neemt de verzekeraar een belang van 10% in Voordegroei.

november 11, 2019

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijke rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com