Investeringsplatform koppelt groeibedrijf aan particulier

Ook in de Financiële Telegraaf werd aandacht besteed aan de livegang van Voordegroei.

Groeibedrijven die op zoek naar financiering kunnen vanaf vandaag terecht bij online investeringsplatform Voordegroei, waar zij worden gematcht met vermogende particulieren.

Lees hier het artikel van de Telegraaf.

Aanbevolen artikelen
Voordegroei is verhuisd!

Voordegroei is verhuisd!

maart 6, 2018
Vermogensbeheerder OHV neemt belang in Voordegroei

Vermogensbeheerder OHV neemt belang in Voordegroei.

maart 6, 2018
Tijdig op de hoogte?!

Steeds meer investeerders weten de weg naar Voordegroei te vinden. Hoe zorgt u ervoor dat u tijdig op de hoogte bent van nieuwe investeringsmogelijkheden?

januari 30, 2018
Ivo Feeke – Te gast bij BNR Beurs café

Donderdag 2 november spreekt Ivo Feeke bij Personal Finance Café in Breda, georganiseerd door FD BNR. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor investeerders met interesse in alternatieve financiering.

november 2, 2017

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijk rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar