Investeringsplatform koppelt groeibedrijf aan particulier

Ook in de Financiële Telegraaf werd aandacht besteed aan de livegang van Voordegroei.

Groeibedrijven die op zoek naar financiering kunnen vanaf vandaag terecht bij online investeringsplatform Voordegroei, waar zij worden gematcht met vermogende particulieren.

Lees hier het artikel van de Telegraaf.

Aanbevolen artikelen
Ivo Feeke – Te gast bij BNR Beurs café

Donderdag 2 november spreekt Ivo Feeke bij Personal Finance Café in Breda, georganiseerd door FD BNR. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor investeerders met interesse in alternatieve financiering.

november 2, 2017
Lifeguard hoort bij de FDGazellen2017

Wij zijn trots op Lifeguard, zij horen bij de FDGazellen2017!

november 2, 2017
Interview Vera van Kesteren – Financieren met vreemd vermogen

In welke situatie is het aantrekkelijk om met vreemd vermogen te groeien en hoe pak je dat dan aan? Tijdens de week van de Financiering van de KvK stelde Nlgroeit deze vragen aan Vera van Kesteren. Lees hier haar tips.

februari 16, 2017
Ivo Feeke – Vijf misverstanden over crowdfunding

Er is veel aandacht voor crowdfunding, ofwel financiering door de massa. In de loop der tijd is er echter een aantal misvattingen over deze vorm van investeren in de markt geslopen. Op IEX.nl en NU.nl is hierover een column van Ivo Feeke gepubliceerd. Hierin zet hij de vijf grootste misverstanden over crowdfunding op een rij.

januari 4, 2017

Benieuwd naar Voordegroei?

Hoe het werkt

Voordegroei biedt u toegang tot de MKB financieringsmarkt. Samen met u willen wij op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Nederlandse MKB. U verstrekt een lening en ontvangt daarvoor een aantrekkelijk rendement.

Lees meer

Over Voordegroei

Voordegroei heeft de ambitie om het stilstaande geld dat nu op bankrekeningen staat in beweging te brengen. Dat doen wij door het mogelijk te maken om direct te investeren in bedrijven die de kritische startfase overleefd hebben.

Lees meer

Voor investeerders

Investeren in goed gescreende Nederlandse bedrijven levert u een aantrekkelijk rendement op tegen een gematigd risico. Daarnaast helpt u bedrijven te versterken door hen toegang te geven tot kapitaal. U kunt al investeren vanaf €500,-.

Lees meer

Voor ondernemers

Heeft u een goedlopend bedrijf dat financiering nodig heeft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling? Is behoud van zeggenschap voor u essentieel? Dan bent u het type ondernemer dat wij willen helpen bij het vinden van financiers.

Lees meer

Bart Vemer

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar