Kennissessie voor adviseurs

Financieren, een vak apart

Live bijeenkomst voor adviseurs

Graag nodigen wij je uit voor de Voordegroei kennissessie  “Financieren, een vak apart.”  We organiseren dit kleinschalige evenement speciaal voor adviseurs van Financieringsgilde. Het evenement vindt plaats op ons kantoor in de Rembrandttoren in Amsterdam. De corona maatregelen op de locatie zullen gewaarborgd worden. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

Wanneer:

  • Maandag 13 december van 16.00 – 18.00 uur

Programma

Over de hele linie zijn de rentes op de markten zeer laag of zelfs negatief. Om de vraag te beantwoorden hoe lang dat nog kan duren, moeten we eerst begrijpen waarom de rentes laag zijn. Edin Mujagić geeft een kijkje in de keuken van de economische krachten op mondiaal gebied. Hoe zullen inflatie en rente zich gaan ontwikkelen de komende jaren?  Edin neemt je mee op een reis naar het verleden om het heden te begrijpen en iets te kunnen zeggen over de toekomst. Die reis begint in 1971, zoals je zal zien.

Vervolgens zoomt Vera van Kesteren in op het financieren van de motor van onze eigen economie; het Nederlandse MKB. Wat kunnen wij hier betekenen en wat financieren we bij Voordegroei? Wij brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe stappen die wij hier de komen periode gaan zetten.

Vervolgens sluiten we af  met een borrel. We zien er allemaal naar uit jullie weer persoonlijk te ontmoeten, elkaar te spreken en ervaringen te delen.

Het programma van deze kennissessie is als volgt:

15:45 uur:                  Ontvangst en welkom

16.00 – 16.45 uur:   Edin Mujagić,  hoofdeconoom OHV 

16.45 – 17.15 uur:     Vera van Kesteren, managing partner Voordegroei

17.15 – 18.00 uur:    Afsluiting met hapje en drankje  

Wij zien je graag verschijnen op maandag 13 december.

Aanmelden kennissessie: Financieren, een vak apart | 13 december

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sprekers tijdens de kennissessie

Vera-groot

Vera van Kesteren

Voordegroei

Voordegroei is hét financieringsplatform voor het Nederlandse MKB. Als niet bancaire financier, kunnen wij snel schakelen en leveren wij maatwerk bij elke financiering. Wij zijn zowel vervangend als aanvullend op financieringen door banken en zijn in staat om verder te kijken dan deze traditionele financieringspartijen.

Vera neemt je tijdens de kennissessie mee in de mogelijkheden die Voordegroei heeft om financieringen te verstrekken. waarbij zij ingaat op de acceptatiecriteria van het Fresh Dutch SME Fund en voorbeelden bespreekt van financieringen die zijn opgenomen in de portefeuille.

Edin Mujagic

Edin Mujagić

Hoofdeconoom OHV Vermogensbeheer

Edin is hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer en heeft macro-economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg waar hij zich gespecialiseerd heeft in monetaire economie en de centrale banken. Daar schrijft en spreekt hij regelmatig over, in binnen- en buitenland. Van zijn hand zijn ook boeken verschenen, waaronder ’10 jaar euro: biografie van een jonge wereldmunt’ (2009), ‘Geldmoord: hoe de centrale banken ons geld vernietigen’ (2012) en ‘Boeiend en geboeid: een monetaire geschiedenis van Nederland sinds 1814/1816’ (2016) en zijn nieuwe boek Keerpunt 1971 (2021).

Samen maken we het mogelijk

Voordegroei ziet samenwerking met partners als een van de kritische succesfactoren van haar strategie. Wij werken op verschillende terreinen met partners die op hoog niveau services of diensten bieden. Op het gebied van ondernemen en financieren werken wij met financieel adviseurs, accountantskantoren, corporate finance partijen, banken en andere marktpartijen.

Voordegroei richt zich op bedrijven die financiering zoeken voor de volgende stap in de ontwikkeling. Samen met OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen, hebben zij het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een verhandelbaar beleggingsfonds dat belegt in MKB-leningen. Daarmee hebben zij het vermogen om financieringen direct te verstrekken.

Adviseurs over Voordegroei

edwin_struik

Edwin Struik

Financieringsgilde

“Bij Voordegroei handelen ze snel en denken ze mee met de ondernemer. Wij zijn in ieder geval blij dat we onze klant aan een goede lening hebben kunnen helpen waarmee hij verder kan groeien.”

alex-salden

Alex Salden

De Goudse Verzekeringen

“Voordegroei biedt een mooi alternatief voor een lening bij de bank. ‘Vaak is er een haat-liefdeverhouding met de bank. Daar komt bij dat Voordegroei niet de rigide acceptatiestructuur heeft die banken vaak wel hebben. Bij Voordegroei staat het geld al klaar en het is de bedoeling dat het weggezet wordt.”

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com