Groeistrategie

De markt biedt de ruimte, de vraag bij klanten is concreet. Dit is hét moment voor BRU-Bin om door te pakken.

 

De groeistrategie van MTE Group BV is al jaren gericht op duurzame, stabiele groei. Het familiebedrijf beschikt over de benodigde kennis en kunde om goed in te kunnen spelen op veranderende marktbehoeften. Het past dan ook binnen de groeistrategie van MTE om deze nieuwe business activiteit van BRU-Bin te ontwikkelen. Deze activiteiten sluiten nauw aan bij de bestaande business van het familiebedrijf en komen tegemoet aan een concrete klantenbehoefte.

BRU-Bin heeft als doel om in 2018 over tenminste 800 bins (€1.400 per stuk) te beschikken, zodat de bestaande klantenbasis van MTE bediend kan worden. Er staan diverse grote onderhoudsstops gepland bij deze partijen en het kunnen leveren van een zekere hoeveelheid (kritische massa) bins is dan vereist.

De productie van de bins is reeds gestart. Er zijn reeds orders toegezegd en de vraag overtreft het aanbod al. De bins worden vervaardigd in Staphorst en voor het materiaal (RVS) is een eerste order geplaatst bij MCB. Nu is het moment om de bins te produceren, de markt wacht niet.

De bins worden verhuurd tegen een scherpe en marktconforme prijs. De bezettingsgraad van 55% waarmee wordt gerekend, is conservatief ingestoken en biedt ruimte om het weergegeven resultaat te overtreffen.

Nu investeren

Investeer in BRU-Bin

Ivo Feeke

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar