De groeistrategie van BEKS is gericht op duurzame, stabiele groei. Het bedrijf beschikt over de benodigde kennis en kunde om de sterke marktpositie verder uit te bouwen. 

Uitgaande van de huidige positie van de BEKS vloerladensystemen in de markt, de inrichting van de eigen organisatie, de verwachte economische ontwikkelingen, de tendens naar kleinere auto’s en naar elektrische auto´s en de expansie die BEKS voorziet in de Benelux en daarbuiten, streeft BEKS over 2022 naar een omzet van € 2 miljoen en een EBITDA van € 650.000.

Het doel is om marktleider te worden in de thuismarkt, de Benelux, op dit deelgebied van bedrijfswageninrichtingen. Dit verwacht BEKS te bereiken door complementair te zijn voor alle relevante spelers op de markt, door het brede assortiment en door de innovatiekracht.

BEKS wil onderscheidend blijven door op alle fronten doordachte toevoegingen en accessoires aan te bieden. De innovatiekracht blijkt bijvoorbeeld uit de BEKS Wizard, waarmee klanten zelf online hun optimale bedrijfswagen kunnen inrichten.

Daarnaast kunnen door de ontwikkeling van verschillende deelmarkten, nieuwe gebieden en markten specifiek worden bewerkt.

Nu investeren

Investeer in BEKS

Ivo Feeke

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com