De ondernemer

Denken in mogelijkheden en altijd die stap extra zetten

Lex van Hoepen is eigenaar en oprichter van HMN. Lex heeft inmiddels bijna 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Na een mooie carrière bij onder andere FBTO en Achmea, heeft hij in 2003 Hypotheken Midden Nederland opgericht. Hij heeft zijn jarenlange kennis en ervaring van de verzekeringsmarkt gecombineerd met een efficiënt ingerichte organisatie om zo de klanten optimaal te kunnen servicen.

De onderneming kent een team van 8 medewerkers. Aansturing van dit team wordt door Lex verzorgd. De taken zijn binnen het team duidelijk verdeeld en door de efficiënt ingerichte processen, zijn zij in staat om met een relatief bescheiden team het werk flexibel uit te voeren. Er is amper overhead. Alle administratieve zaken zijn uitbesteed, waardoor het team alle tijd volledig aan de klant kan besteden en hier werkelijk het verschil kan maken.

Door de jarenlange ervaring in de sector en de inzichten die hij hier verkregen heeft, ziet hij kansen en ontwikkelingen in een vroegtijdig stadium ontstaan. Juist in de crisisperiode heeft hij de basis gelegd voor het succesvolle bedrijf dat Hypotheken Midden Nederland nu is. Lex heeft sinds 2011 meer dan 100 verzekeringsportefeuilles gekocht en geïntegreerd. Hij kijkt hierbij altijd naar de mogelijkheden en is creatief in de oplossingen. Door altijd die extra stap te zetten die nodig is om iets tot een succes te maken, slaagt hij erin om het verschil te maken voor klanten en andere stakeholders.

Tevens is Lex geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen. Sinds 2012 heeft hij daarin een stabiele portefeuille opgebouwd. Om zich te blijven ontwikkelen volgt Lex jaarlijks trainingen in persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Deze ervaringen integreert hij in het bedrijf en beïnvloeden op een positieve manier het personeel en de klantbenadering.L

Lex:

“Gedurende de afgelopen 15 jaar is er zoals gezegd, zowel bij ons als in onze omgeving veel veranderd. Wat altijd gelijk is gebleven is de inzet die wij hebben om net dat stapje extra te doen. Juist die moeilijke zaak wel aan te pakken en bereid te zijn om verder te kijken dan het standaard pad dat door veel collega’s wordt gevolgd. Dit geldt voor mij persoonlijk als ook voor onze adviseurs. Deze inzet zal over 15 jaar nog steeds hetzelfde zijn en ik durf te zeggen dat wij hiermee onderscheidend zijn. Altijd kijken wij hoe wij uw wens voor elkaar kunnen krijgen en wat wel kan!”

Nu investeren

Investeer in HMN

Ivo Feeke

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar