De ondernemer

Denken in kansen en continue werken aan verbetering 

Ondernemer Kees Meijer is al sinds zijn 21e horecaondernemer. Kees runt, met behulp van een bedrijfsleider, Meijer aan Zee grotendeels zelf. Hij is continu bezig om zijn onderneming te verbeteren.

Kees Meijer heeft samen met zijn broer Studentencafé “De Koning” in Haarlem zeer succesvol uitgebaat. Na de verkoop van dit café, heeft Kees strandtent Meijer gekocht en zijn broer Wouter kocht Restaurant Parck.

Samen hebben zij met Meijer Vastgoed Haarlem door de jaren heen een vastgoed portefeuille opgebouwd met 12 woningen en appartementen, die allen worden verhuurd. De vastgoedportefeuille heeft een waarde van € 2.421.000,- en levert hen substantiële jaarlijkse huurinkomsten op.

Kees Meijer:

“Na de hotelschool afgerond te hebben, ben ik met een omweg van bedrijfsleider in het hotelwezen uiteindelijk terecht gekomen in Haarlem om hier op mijn 21ste Studentencafé “De Koning” te beginnen. Al snel werd dit een begrip in Haarlem en omgeving en dit gaf mij de kans om een start te maken met het investeren in vastgoed.

Na een aantal jaar kocht ik ook Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee, aanvankelijk met het doel een sfeervol restaurant op het strand neer te zetten waar je ook bij minder lekker weer kan genieten van het uitzicht en lekkere eten. Al na een jaar hebben wij dit uitgebreid met een tweede locatie: Paviljoen Meijer aan Zee. Dit omdat het restaurant de vraag van grote evenementen (bedrijfsfeesten, bruiloften, private dining) niet aankon en wij het “gat in de markt” zagen voor de ontwikkeling van deze besloten evenementen locatie. Ook deze nevenactiviteit van Meijer aan Zee heeft zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen.

De afgelopen jaren hebben wij Meijer aan Zee constant doorontwikkeld met als resultaat een nog steeds ieder jaar stijgende omzet. De prognose voor 2019 ziet er goed uit, met name door de vele reeds besproken partijen en bruiloften.”

Ivo Feeke

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar