De ondernemer

Rob van Dinther:

 “Ik ben op jonge leeftijd gaan werken in de techniek. Naast een fulltime job heb ik 12 jaar gestudeerd. Eerst vaktechnisch en daarna aan de Pedagogische Technische Hogeschool. Die combinatie zorgde voor toegang naar de functie van technisch schade-expert. Toen 5 jaar later zich de mogelijkheid voordeed om in de commercie te gaan, heb ik bij een tweetal bedrijven mij verder kunnen ontplooien. De combinatie tussen techniek en verkoop is voor mij steeds de rode draad geweest in mijn hele carrière. In 2011 vroeg Pieter Beks mij om deel uit te komen maken van zijn bedrijf. Toen in 2017 de gelegenheid ontstond om het bedrijf BEKS in zijn geheel over te nemen, heb ik niet geaarzeld. Ik heb begin 2018 alle aandelen van de inmiddels 2 bedrijven overgenomen en ben daarmee alleen aan het roer gekomen van dit prachtige bedrijf.

Onder mijn leiding ontwikkelde BEKS zich tot een belangrijke speler op deze groeimarkt. Naast ‘BEKS-for-Vans’ (het label voor de inrichting van bestelwagens), ontwikkelde zich BEKS-for-Vets. Met deze ‘tak’ bedienen we ambulante dierenartsen in de hele de Benelux en daarbuiten.  Door het succes van het dierenartsen label, zagen ook ‘BEKS-for-Blue’ en ‘BEKS-for-Fleet’ het levenslicht. Respectievelijk voor Politie en hulpdiensten en voor grotere wagenparken.

 

De sterkte van BEKS is samen te vatten in een heel goed product, wat gemaakt wordt door een betrokken team van kundige mensen: het BEKS-team!”

Nu investeren

Investeer in BEKS

Ivo Feeke

Oprichter

Heeft u vragen?

Ons team staat voor u klaar

Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com