ohv_vermogensbeheer_logo

ONDERNEMERSBIJEENKOMST

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je klaar bent voor de next step? 


In 2020 organiseert Voordegroei diverse ondernemersbijeenkomsten 'Groei de baas blijven'. In een inspirerende sessie neemt Pim Betist, scale-expert van Voordegroei, je mee in de manier hoe je duurzaam succesvol kan zijn. 


Ben jij ondernemer en wil je weten hoe jij jouw bedrijf succesvol naar de volgende fase brengt? Schrijf je dan in voor één van deze bijeenkomsten.

Amsterdam

10-03-2020

07-04-2020

Rotterdam

Groei de baas blijven

De ondernemersbijeenkomst staat onder leiding van Pim Betist. Pim geeft in zijn Masterclass ‘Groei de baas blijven’ drie waardevolle handvatten waarmee je op een verantwoorde en effectieve manier de groei van jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt en houdt. 


Hij gaat daarbij in op het stellen van lange termijndoelen, het omgaan met groeipijn en het versnellen van groei.

Ben jij klaar voor de next step?

16:00 uur - 16:30 uur

Ontvangst


16:30 uur - 18:00 uur

Presentatie Pim Betist


18:00 uur 

Borrel en een hapje

Het programma

Over Pim

Pim Betist is een veelgevraagd spreker voor crowdfunding, fintech en startup events. De ervaring vanuit zijn eigen startups als Sellaband, Ripplestarters, Voordegroei en VraagHugo geeft genoeg input voor inspirerende, interactieve lezingen.


Als crowdfunding ervaringsdeskundige verscheen Pim Betist eerder in programma’s als De Wereld Draait Door en zenders als CNN en BBC World. Ook is hij regelmatig te gast bij radioprogramma’s van BNR en Radio 1 en schrijft hij regelmatig artikelen voor ondernemersplatform Sprout. Hij werd door Management Team genoemd als een van de ’25 meest creatieve mensen in business’.

Meld je aan voor de bijeenkomst

Schrijf je nu in voor één van deze sessies. Deelname is kosteloos. Meld je aan via onderstaande button.