Gespreid beleggen in een portefeuille van het Nederlandse MKB

Fresh Dutch SME Fund

Schrijf u nu vast in

In januari 2021 is het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van Voordegroei, De Goudse Verzekeringen en OHV Vermogensbeheer. Dit fonds is het eerste Nederlandse beleggingsfonds dat zowel particuliere als professionele investeerders de mogelijkheid biedt te investeren in het Nederlandse MKB.  Wilt u hier nu al meer over weten en geen informatie missen?  Schrijf u vast in en wij zullen u op de hoogte houden!

Fresh Dutch SME Fund biedt beleggers de mogelijkheid geld te investeren in een actieve en professioneel beheerde portefeuille van leningen aan het Nederlandse MKB. Het fonds is breed gespreid over verschillende sectoren, marktsegmenten en regio’s. Door te beleggen in het Fresh Dutch SME Fund, krijgen beleggers een aantrekkelijk rendement en dragen zij bij aan de groei van het Nederlandse bedrijfsleven.

Samen beleggen met professionals

Als u belegt in het Fresh Dutch SME Fund, volgt u ook de keuze van professionele investeerders. Institutionele partijen als De Goudse en OHV Vermogensbeheer staan aan de basis van het fonds en zijn bij lancering de grootste participanten. Zij zien investeren in goed gescreende leningen van het Nederlandse MKB als een goed alternatief in deze lage rente omgeving en vinden deze leningen uitstekend passen als vast onderdeel van een gespreide beleggingsportefeuille.

Zorgvuldige screening

Middels zorgvuldige screening worden de juiste bedrijven geselecteerd. Het fresh dutch sme fund richt zich met name op bedrijven die bewezen succesvol zijn en een goed toekomstperspectief hebben. Het fonds investeert niet in startende ondernemingen. Bedrijven die in aanmerking komen, beschikken over een positieve cashflow en bestaan minimaal 2 jaar. Er wordt nadrukkelijk verder gekeken dan naar cijfers alleen, ook het verhaal en de mensen erachter worden meegenomen in de beoordeling. Het fonds zal met name bestaan uit leningen aan bedrijven met als doel financiering voor groei, werkkapitaal, het doen van bedrijfsovernames en bedrijfsmatige vastgoed.

Geïnteresseerd?
Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte 

Over Fresh®

Fresh® is een merk van OHV Insitutional Asset Management B.V. (OIAM).

OIAM is de beheerder van de beleggingsfondsen van Fresh®.

De beheerder beschikt over een AIFMD-vergunning en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Nederlandsche Bank (DNB).

OIAM is 100% dochter van OHV B.V. en gevestigd in de Rembrandttoren te Amsterdam

Heeft u vragen?
Ons team staat voor u klaar!
Copyright © 2016 - Voordegroei | Realisatie door internet marketing bureau Goeiezaak.com