ohv_vermogensbeheer_logo

GROEI DE BAAS BLIJVEN

Uit onderzoek van de Kauffmann Foundation blijkt dat twee derde van de 5000 snelst groeiende bedrijven in de Verenigde Staten die gepubliceerd zijn in Inc Magazine drie tot vijf jaar later zijn overgenomen of ten onder zijn gegaan. 


Groeien is risicovol, kost geld en vraagt flink wat aanpassingsvermogen van je als ondernemer. In iedere groeifase verlangt de organisatie weer andere talenten van je.

Dinsdag 5 november staan wij op de Contacta Beurs waar onze scale-expert Pim Betist in een inspirerende sessie laat zien hoe je als ondernemer duurzaam succesvol kunt zijn.

Ben jij klaar voor de next step?

Pim Betist geeft in zijn workshop ‘Groei de baas blijven’ drie waardevolle handvatten waarmee je op een verantwoorde en effectieve manier de groei van jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt en houdt. 


Hij gaat daarbij in op het stellen van lange termijndoelen, het omgaan met groeipijn en het versnellen van groei.

Over Pim

Pim Betist is een veelgevraagd spreker voor crowdfunding, fintech en startup events. De ervaring vanuit zijn eigen startups als Sellaband, Ripplestarters, Voordegroei en VraagHugo geeft genoeg input voor inspirerende, interactieve lezingen.


Als crowdfunding ervaringsdeskundige verscheen Pim Betist eerder in programma’s als De Wereld Draait Door en zenders als CNN en BBC World. Ook is hij regelmatig te gast bij radioprogramma’s van BNR en Radio 1 en schrijft hij regelmatig artikelen voor ondernemersplatform Sprout. Hij werd door Management Team genoemd als een van de ’25 meest creatieve mensen in business’.

Bezoek de inspiratiesessie

Via onderstaande button kunt zich inschrijven om bij één van de sessies aanwezig te zijn of bezoek ons op stand 1009 tijdens Contacta.nl en verzeker u van een plek.


We verwelkomen u graag op Contacta 2019!

Contacta.nl is een netwerkevent en zakelijke platform. Naast het magazine, de online nieuwsvoorziening is het netwerkevent op 5, 6 en 7 november 2019 het middelpunt. Tijdens Contacta.nl komen bedrijven uit Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen en uit diverse sectoren samen. Met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers, is Contacta.nl hét jaarlijkse, zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. In ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen en te verbinden.